Pazaryerleri Komisyon Oranları 2021

Pazaryerleri Komisyon Oranları 2021

Pazaryerleri

5

dk okuma süresi

16 Aralık 2020

Türkiyede e-ticaret platformunda hizmet veren HepsiBurada, Trendyol, N11, Gittigidiyor en çok tercih edilen pazaryerlerin de yapılan satışlarda verilen komisyon oranları haliyle en çok sorulan sorulardan biri. Bu yazımızda komisyon oranları ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedik.


2021 Yılı N11 Komisyon Oranı

N11 2021 yılı için komisyon oranlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendi ürününüze ait kategori ve komisyon oranı yazmaktadır.


2021 Yılı Trendyol Komisyon Oranı

Trendyol 2021 yılı için komisyon oranlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendi ürününüze ait kategori ve komisyon oranı yazmaktadır.


2021 Yılı GittiGidiyor Komisyon Oranı

GittiGidiyor 2021 yılı için komisyon oranlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendi ürününüze ait kategori ve komisyon oranı yazmaktadır.

2021 Yılı Hepsiburada Komisyon Oranları

Hepsiburada 2021 yılı için komisyon oranlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendi ürününüze ait kategori ve komisyon oranı yazmaktadır.



Tüm Pazaryerlerini Tek Panelden Yönetin

Sopyo size N11, HepsiBurada, GittiGidiyor, Trendyol ve Akakçe gibi pazaryerlerini tek bir panel üzerinden yönetim imkanı verir. Ürününüzün tüm pazar yerlerindeki güncel stok,fiyat ve sipariş yönetimlerini denemek için hemen sizde Sopyo'ya kayıt olun. 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Sopyo IdeaSoft entegrasyonu ile işleriniz hızlansın, hayatınız kolaylaşsın!

www.sopyo.com Linkine tıklayarak hemen ücretsiz denemeye başlayın.


YAZAR

Sopyo

İçerik Üreticisi

İÇİNDEKİLER