fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

2023 Sopyo’da Nasıl Geçti?

Sopyo olarak 6 yılı geride bırakmanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Gelişimimize son sürat devam ederken, 2023 yılının Sopyo için oldukça dinamik ve dolu dolu geçtiğini söyleyebiliriz. İşte Sopyo’da 2023 yılında neler olduğunun kısa bir özeti! 🙂

  • Kullanıcı sayımız 23.000’i aştı.🎉
  • 14 yeni entegrasyon yayına alındı.🚀
  • Sopyo paneline 35 tane yeni özellik eklendi.⚙️
  • Toplam 170 kişi Sopyo Bayi’si oldu.👥
  • İş ortaklarımızın sayısı 73’e ulaştı.✍🏻
  • Türkiye’nin pek çok ilinde çeşitli etkinliklerde bulunduk.📍

Sopyo’yu kullanan işletme sayısı son sürat artmaya devam ediyor. 👥

Geçtiğimiz yıl, Sopyo’nun gelişim ivmesini hızla artırdığı bir yıl oldu. Sopyo’yu kullanan firma sayısı 23.000’i aşarken, paketlerini yenileyen firma sayısı da önemli oranda arttı. Bugün, e-ticaret entegrasyon firması arayan bir firmanın karşılaşacağı ilk markalardan biri olarak Sopyo, pazar payını hızla artırmaya devam ediyor.

Farklı kategorilerde pek çok entegrasyon yayınlandı.🚀

2023 yılında kıymetli kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını ve pazarın talebini gözeterek Sopyo’yu geliştirdik. 2024 için planladığımız yeni entegrasyonları ve geliştirmeleri duyurmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Pazaryeri Entegrasyonu: 2023 Ocak ayında TrendyolHepsiburadaN11, Çiçek SepetiPttAVMAkakçe, Pazarama, entegrasyonları bulunurken, 2023 yılı içerisinde Amazon Türkiye ve Cimri entegrasyonları yayına alındı.

Muhasebe Entegrasyonu: 2023 Ocak ayında ParaşütBizim HesapSysmond,  Logo Tiger 3Logo Go 3 ve Kursoft entegrasyonları bulunurken, 2023 yılı içerisinde Logo Tiger, Dia, Pastel Bulut ve Eta entegrasyonları da yayına alındı.

Kargo Entegrasyonu: 2023 Ocak ayında ArasMngYurtiçi, Sürat Kargo ve Oplog entegrasyonları bulunurken, 2023 yılı içerisinde HepsiJET, Sendeo ve Kargonomi entegrasyonları da yayına alındı.

E-Fatura Entegrasyonu: 2023 Ocak ayında Trendyol E-FaturamTurkcell E-Fatura ve GİB E-Arşiv Portal bulunurken, 202 3yılı içerisinde e-Logo ve QNB eFinans entegrasyonları da yayına alındı.

Sosyal Ticaret Entegrasyonu: 2023 Ocak ayında Sosyal Ticaret çatısı altında Instagram Shop, Facebook Shop ve Google Alışveriş entegrasyonları yayına alındı.

XML Entegrasyonu: 2023 yılında uyumlu XML Tedarikçi sayımız 60’ı aştı. Sopyo ile uyumlu XML Kaynaklarını incelemek için tıklayın. Listede olmayanların uyumluluğunu sorgulamak için ise bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Kolay e-ticaret mottomuzu 35 yeni özellikle taçlandırdık.⚙️

E-ticareti herkes için kolaylaştırmak mottomuzu arkamıza alıp gelişmelerimize 2023’te de son sürat devam ettik ve zaten kolay olan paneli daha da kolaylaştıracak toplam 35 adet yeni özellik ekledik. Bugün değerli kullanıcılarımız Sopyo panelinde bulunan 40’dan fazla toplu işlem ile tüm e-ticaret süreçlerini hızlandırmaktadır.

Sopyo üzerinde bulunan yazılı kaynaklar genişledi.📚

  • Her hafta güncel olarak takip ettiğimiz ve dijital gündemde önem arz ettiğini düşündüğümüz haberleri pazartesi sabahları sizlerle paylaşmaya devam ettik ve baktık ki yıl içerisinde toplam 40 adet Haftalık E-Ticaret Bülteni yayınlamışız.
  • E-ticarette işletme sahiplerinin oldukça işine yarayacak 27 blog içeriği paylaştık.
  • Sopyo kullanıcıları için ise her yeni özellik ya da entegrasyon sonrası tüm detaylarıyla hazırladığımız makalelerin sayısı 100’ü geçti. Sopyo Akademi’de bulunan Destek Merkezi içerisinden her birine ulaşabilirsiniz.

Değerli kullanıcılarımız ve okuyucularımız için özenle hazırlanan yazılı kaynaklara Sopyo’nun web sitesi üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilir, sosyal medya hesaplarını takip ederek de paylaşıldığı gibi daha hızlı görüntüleyebilirsiniz.

Türkiye’ye e-ticaret anlatmaya devam ediyoruz.🎤

2023, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Kayseri’den İstanbul’a Antalya’dan İzmir’e pek çok etkinliğin gerek sponsorlu gerek katılımcı olarak içinde bulunup e-ticaret anlatmaya devam ettiğimiz bir yıldı. Her ne kadar gündemimizi yoğun bir şekilde kaplasa da e-ticaret deryasında hala konuşulacak çok şey var.🙂

2023 yılını güzel bir ödülle kapattık.🏆

Aralık ayında Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) tarafından bilişim sektörünün başarılı firmaları için ödül töreni düzenlendi. Sopyo Yazılım olarak “En Başarılı E-Ticaret Teknoloji Firması” kategorisinde ödülümüzü aldık. 🙂🏆

Yeni yılda da e-ticaret süreçlerinizi kolaylaştırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hepsinden önce sağlık, sonrasında başarı, huzur ve mutlulukla dolu bir yıl dileriz! 🥳🎉

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Gelişmiş XML Entegrasyonu ile dropshippingin tadını çıkarın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares