fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Gittigidiyor Mağaza Açma/Dükkan Açmak 2022

Gittigidiyor Mağaza Açma/Dükkan Açmak 2022

Herkese merhaba,

E-ticaret yapmak isteyen ya da günümüzde tüm işini dijitalde büyütmek isteyen girişimcilerin birçok pazar yerinden faydalanması gerekmektedir. Bu pazaryerlerinin en çok tercih edilenleri arasında Gittigidiyor yer alıyor. Gittigidiyor ’da satış hayatına öncelikle özel mağazacılık yoluyla başlayan ve müşteri kitlesini hızla arttıran bir e-ticaret sitesidir. Sonrasında başka mağazalarında online mağaza açmasına imkân tanıyarak iş hacmini oldukça genişletmiştir. Siz de online satışa yeni başlayacak bir girişimci veya şirket sahibiyseniz Gittigidiyor ’dan kendinize bir mağaza açabilir ve geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek e-ticaret hayatınıza başlayabilirsiniz.

⚠️***NOT:** Gittigidiyor’ da satış yapabilmek için bizden istenen en önemli şart Gittigidiyor üyesi olmaktır.

Karşınıza gelen sayfadaki bilgileri doldurarak (bilgiler içerisinde yer alan e-posta adresi aktif bir adres olmalı çünkü Gittigidiyor tüm iletişimi bu mail üzerinden gerçekleştirecektir) üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra yazdığınız e-posta adresine Gittigidiyor tarafından bir onay maili alacaksınız.

Gittigidiyor’ da mağaza açmak için abonelik tipi seçmek gerekiyor ve bu seçim için belli bir ücret ödememiz isteniyor. Giriş yaptıktan sonra Gittigidiyor’ da satış yapabilmek için sağ üst köşede bulunan Hesabım menüsünden Bilgilerim / Ayarlarım sekmesine tıklıyoruz.

Açılan sayfada sol menüden Mağaza Yönetimi sekmesine tıklıyoruz.

Mağaza Aboneliği sayfasından Kullanıcı Adı, Mağaza Adı (Türkçe karakter ve boşluk kullanılabilir), Mağaza Tanıtım Yazısı, Fatura Bilgileri ve Banka Hesap Bilgilerine ait ilgili alanları dolduruyoruz.

Gerekli tüm alanlar doldurulduktan sonra en altta yer alan Ücretsiz Mağaza Üyeliğimi Başlat butonuna tıklıyoruz ve üyelik işlemini tamamlıyoruz.

Sopyo ile kolay ve kusursuz entegrasyon

Pazaryerleri ile sipariş, stok, e-fatura, kargo ve ürün entegrasyonu sağlıyoruz.
Tüm platformları tek bir panel üzerinden çok kolay ve işlevsel bir şekilde yönetin.

Eklenen her ürün kendi e-ticaret sitenizde de yayınlansın.
Sopyo sayesinde bir kaç tık ile ürünleriniz OpencartWooCommerceShopify ve IdeaSoft e-ticaret sitenizde de yayınlansın.

  •  Kullanımı en kolay pazaryeri entegrasyon çözümüyüz.
  •  Dakikalar içerisinde ürünleriniz tüm platformlarda listelensin.
  •  Siparişlerinizi e-fatura ve kargo entegrasyonu sayesinde daha hızlı yönetin.
  •  ERP veya muhasebe yazılımlarınıza entegre oluyoruz.
Total
0
Shares