fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Sopyo Güvenilir Mi?

Sektörde, e-ticaret entegrasyon hizmeti sağlayan pek çok entegratör firma bulunmaktadır. Birinin panel kullanımı daha kolayken diğerinin daha fazla özelliği vardır. Biri sadece tek paket sunarak ek modül satış modelini kullanırken, diğeri 5 paket hizmeti sunmaktadır. Fakat bu entegrasyon çözümlerinin temel amacı tüm satış kanallarını tek bir ekran üzerinden yöneterek e-ticaret süreçlerini kolaylaştırmaktır. “Peki sektörde bu kadar çok entegrasyon firması varken, hangisini seçmem gerektiğine nasıl karar vereceğim?” dediğinizi duyar gibiyiz. 🙂 Her birinin kendine özel ya da temel düzeyde yetkinlikleri olsa da sadece bir tanesi sizin için en iyisi olabilir. Geçtiğimiz haftalarda sizlerle, Firmanıza Uygun En İyi E-Ticaret Entegrasyonunu Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler ‘i detaylıca ele aldığımız yazı paylaşmıştık. Bu yazımızda da e-ticaret entegrasyonunda marka güvenine odaklandık. Çünkü hizmet sektöründe ürün satın alırken, alıcıların çoğu markaya güvenip güvenmeme konusunda tereddütte kalır. Entegrasyon firmalarının her biri birbirine benzer, ama yukarıda bahsettiğimiz gibi bir o kadar da birbirinden farklıdır.

10 tüketiciden 7’si güvenmediği markayı bırakıyor

Salesforce’un 29 farklı ülkeden, 13 bini aşkın kullanıcıyla yaptığı anket de güvenin iş dünyasındaki yükselişini kanıtlayan sonuçlar ortaya koyuyor:

  • Tüketicilerin %88’i, güven duygusunun değişim zamanlarında daha önemli olduğuna inanıyor.
  • Tüketicilerin %74’ü şeffaf iletişimin pandemi dönemine kıyasla bugün daha da önemli olduğunu savunuyor.
  • 10 kişiden yaklaşık 7’si toplumun yararına göre hareket eden şirketlere güvendiklerini söylüyor.
  • Tüketicilerin %71’i, geçtiğimiz yıl içinde en az bir kez marka değiştirdiğini belirtiyor.

Hadi, “Sopyo nedir, neler yapar?“, “Sopyo güvenilir midir?”, “Sopyo’da satış sonrası hizmetler nasıldır?” gibi soruların yanıtlarını bulacağınız yazımıza geçelim.

Sopyo nedir?

50’den fazla entegrasyon çözümü ile tüm satış kanallarının sadece tek bir panelden yönetilebildiği bir e-ticaret entegrasyon yazılımı olan Sopyo, muadilleri arasında kullanımı en kolay arayüze sahiptir. Üstelik 40+ toplu işlem özelliği sayesinde kullanıcılar e-ticaret süreçlerini hızlandırmakta ve kolaylaştırmaktadır. Kolay arayüze sahip bir e-ticaret entegrasyonu ile enerji tasarrufu sağlanmakta, envanter yönetim süreçleri daha başarılı ve otomatize edilmiş bir şekilde hızlanmakta, boşa harcanan zaman, maliyet ve kaynak tüketimi azaltılarak ekip verimliliği artırılabilmektedir.

Yurtiçi, Aras, Mng gibi yerel kargo firmalarıyla entegrasyonlara sahip olmasının yanı sıra çok yakında UPS, DHL gibi global lojistik sağlayıcılarla da entegre olarak e-ticaretteki işletme sahiplerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Entegre olduğu lojistik firmalarının bir çoğu ise nakliye araçlarının çevreye saldığı karbon gazını azaltmak amacıyla çevre dostu nakliye uygulamaları sağlamaktadır.

Trendyol E-Faturam, GİB E-Arşiv gibi e-fatura sağlayıcılarla entegrasyona sahip olup, kullanıcılarına kağıt faturanın ekosisteme olan olumsuz etkilerini azaltabilecekleri, aynı zamanda pek çok maliyetin de önüne geçebilecekleri çözümler sunmaktadır. Üstelik Sopyo ile tüm siparişler toplu olarak e-faturalandırabilmekte, e-faturanın içerisinde yer alan kargo barkodu ile de kağıt israfını minimize edilmektedir.

Sopyo güvenli midir?

İşte Sopyo’yu henüz tanımıyorsanız ve e-ticaret entegrasyonu seçerken güven hususunda hangi kriterleri incelemeniz gerektiğini bilmiyorsanız, “Sopyo güvenilir mi?” sorusunun yanıtlarıyla birlikte dikkat etmeniz gereken güven kriterlerini de öğrenmiş olacaksınız.

KALİTELİ BULUT SUNUCU ALTYAPISI KULLANILMAKTADIR

Sopyo, sağladığı hizmetlerin altyapısında bulut sunucu kullanmaktadır. Bulut sunucu, gelişen teknolojiyle birlikte internet sitesini daha performanslı ve erişilebilir hale getirmek isteyenler için öne çıkan olanaklardan biridir. Bulut sunucular sayesinde kullanıcılar her an her yerden panellerine erişebilmekte, istediği işlemi gerçekleştirebilmekte ve tüm satış kanallarındaki işlemlerin akışı kesilmeden devam etmektedir. Bulut sunucuların en önemli avantajı yüksek erişilebilir ve fiziksel ortamda meydana gelebilecek olumsuzlukların çalışmasını engellememek üzere tasarlanmış olmalarıdır. Dolayısıyla bulut teknolojisi sayesinde kullanıcılar internet bağlantısı olan her yerden Sopyo’ya hem mobil, hem de bilgisayarları üzerinden kesintisiz erişebilmektedir.

VERİ GÜVENLİĞİNİZ EMİN ELLERDEDİR

Veri güvenliği, bilgilerin izinsiz kullanımından, izinsiz ifşa edilmesinden, izinsiz yok edilmesinden, izinsiz değiştirilmesinden, bilgilere hasar verilmesinden koruma veya bilgilere yapılacak olan izinsiz erişimleri engelleme işlemidir. Veri, her organizasyon için en önemli varlıklardan biridir. Bu nedenle, verileri her türlü yetkisiz erişime karşı korumak kritik önem taşır. Veri ihlalleri, başarısız olan denetimler ve yasal gereksinimlere uyulmaması durumunda itibarınız zedelenebilir, marka öz sermayesinde kayıplar yaşanabilir, fikri mülkiyetin gizliliği bozulabilir ve uyumsuzluk nedeniyle cezalarla karşılaşılabilir.

Bilgisayarınızda yaşayabileceğiniz virüs, arıza vb. olası sorunlarda verileriniz asla kaybolmaz. Çünkü Sopyo, bulut tabanlı ve yedeklenen altyapısıyla sizin adınıza tüm verilerinizi korur ve güvenliğini sağlar.

SATIŞ SONRASI HİZMETLER DEVAM EDER

Herhangi bir ürün ya da hizmet satın alımlarında karşılaşılan en yaygın problemlerden biri de, satın alım sonrası alıcının karşısında bir muhatap bulamamasıdır. Satış sonrası hizmetler, ürün/hizmetin satış işlemi tamamlandıktan sonra, satışın devamını sağlamak amacıyla satın alınan ürünün kurulumu, tanıtımı, bakımı onarımı, destek ve şikayetleri ile ilgilenilmesi gibi çabaları kapsayan faaliyetlerdir. Dolayısıyla ürünün alıcısının satın aldığı ürünle ilgili beklentileri ve gereksinimlerini giderecek özelliklerin yanı sıra ürün ile ilgili herhangi bir eksiklik durumunda gerekli olacak hizmetleri de kapsamalıdır. Bu doğrultuda Sopyo, kullanıcılarına satın alım sonrası kurulum&tanıtım faaliyetlerini sürdürmek amacıyla iletişime geçer ve karşılıklı olarak müsait olunan bir zaman diliminde randevulaşarak irtibatta kalınır.

İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA KARŞINIZDA HEP BİR MUHATAP VARDIR

Satış sonrası hizmetlerle ilintili olarak bir diğer konu da destek hizmetlerinin sağlanmasıdır. Herhangi bir süreçte desteğe ihtiyacınız olduğunda, Sopyo’nun e-ticaret uzmanları yanınızdadır. Paket satın alım sonrası ya da öncesi aklınıza takılan bir soru, paylaşmak istediğiniz öneri ve şikayet, çözümsüz kaldığınız teknik problemlerde Sopyo size her zaman çözüm odaklı yaklaşım gösterir. Web sitesinde bulunan canlı destek üzerinden, paneldeki “Destek Talebi Oluştur” butonu üzerinden ya da 0 (224) 334 14 24‘ü arayarak Sopyo’ya ulaşabilirsiniz.

FİYAT/PERFORMANS DENGESİ RAKİPLERİNDEN OLDUKÇA AVANTAJLIDIR

E-ticaret satıcılarının gerek pazaryerlerinde gerek kendi e-ticaret sitelerinde kaliteli bir yönetim deneyimi yaşamasını sağlayan Sopyo; yerel ve global pek çok e-ticaret altyapısına 50’den fazla entegrasyon çözümü, Gelişmiş Tedarikçi XML hizmeti, excel işlemleri ve panel üzerinde bulunan 40’dan fazla toplu işlem özelliği ile tüm e-ticaret süreçlerini kolay ve pratik bir hale getirmektedir. Satıcılar, aynı anda birden fazla satış kanalına toplu olarak ürünlerini gönderebilirler. Sopyo, kullanıcıları adına yılda milyonlarca işlem yapar. Böylece zaman ve işgücü gibi işletme ekonomisini doğrudan etkileyen dinamiklerde en az %50 tasarruf etmiş olursunuz. Bu da kazancınızın ikiye katlanması demektir.

Sopyo’nun vaad ettiği hizmet, fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde rakiplerinden oldukça avantajlıdır. 14 günlük ücretsiz deneme sürecindeki kullanıcılar bile Sopyo’da bulunan özelliklerin tümüne erişerek tam hizmet alırlar. Kullanıcı deneyimi ön planda tutularak hazırlanan panel sayesinde, Sopyo’yu kolayca ve keyifle kullanırlar.

SEKTÖR LİDERLERİYLE SÜREKLİ İŞ ORTAKLIKLARI KURMAKTADIR

Sopyo, 18.000+ kullanıcısıyla Türkiye’nin her iline hizmet vermeye ve kendi iç ekosisteminde büyümeye devam ederken; Trendyol, Hepsiburada, Çiçek Sepeti, Amazon, Logo, Oplog gibi çözüm ortaklarıyla da hizmet ağını genişletmektedir. Sektörde farklı hizmetlerle çözüm sağlayan JivoChat, Worq Company, Garanti BBVA Sanal Pos gibi pek çok iş ortağıyla da e-ticareti herkes için erişilebilir kılmaya çabalamaktadır.

TÜRKİYE’NİN PEK ÇOK İLİNDE GENİŞ BİR BAYİ AĞI BULUNMAKTADIR

Sopyo, 18.000+ kullanıcısıyla Türkiye’nin her iline hizmet vermeye ve kendi iç ekosisteminde büyümeye devam ederken; diğer tarafta bayi ağı da her geçen gün genişlemektedir. Sopyo Bayilik Sistemi, güvenebileceği satış ortaklarıyla birlikte çok daha güzel başarılara imza atma inancıyla profesyonel bir platform üzerine kurulmuştur. #BeraberKazanalım mottosuyla başlanan ve kazandıran bu iş modelindeki temel çaba, online satış yapmak isteyen dijital dükkan sahipleri ve satış ortakları ile birlikte herkesin kazandığı bir ekosistem inşa etmektir. İşine güç katarak hizmet ağını genişletmek isteyen firmalar, Sopyo’nun satış ortağı olarak aynı zamanda Sopyo’yu da temsil etmektedir. Sopyo kullanıcıları, sesli ya da yazılı yanıtlarından daha fazlasına erişmek istedikleri taktirde, kendilerine en yakın Sopyo bayisi ile de fiziksel olarak irtibata geçebilecektir. Çok kısa bir sürede 100’ü aşkın bayiye ulaşan ve Türkiye’nin her ilinde bayi ağı oluşturmayı planlayan Sopyo, bu amacına doğru son sürat ilerlemektedir.

YÜKSEK YILLIK YENİLEME ORANI BULUNMAKTADIR

Sopyo, SaaS bir yazılımdır. SaaS yazılım, “kullanıcılara internet üzerinden bulut tabanlı uygulamalara erişim ve kullanım olanağı sağlayan, merkezi olarak barındırılan, aboneliğe bağlı bir lisanslama ve dağıtım modeli” olarak tanımlanmaktadır. Kullanıcılar, satın aldıkları paketi 1 yıl boyunca kullanır, 1 yılın sonunda lisanslarını yenilemeleri gerekir. E-ticaret entegrasyonlarında abonelik yenileme oranı %50’den düşükken, Sopyo kullanıcılarının %70’e yakını aboneliklerini yenilemeye devam ediyor. Bu, neredeyse 3 kullanıcının 2’si demektir.

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Gelişmiş XML Entegrasyonu ile dropshippingin tadını çıkarın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares