fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

2022 Sopyo’da Nasıl Geçti?

Sopyo olarak totalde 5., yatırım sonrası da 2. yılımızı tamamlamış olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Gelişimimize son sürat devam ederken, geçtiğimiz yılın Sopyo için oldukça dinamik ve dolu dolu geçtiğini söyleyebiliriz. İşte Sopyo’da 2022 yılında neler geliştiğinin kısa bir özeti! 🙂

  • Toplam 12 yeni arkadaşımız ekibimizin bir parçası oldu.🥳
  • Kullanıcı sayımız 18.000’i aştı.🎉
  • 24 yeni entegrasyon yayına alındı.🚀
  • Sopyo paneline 70 tane yeni özellik eklendi.⚙️
  • Toplam 82 kişi Sopyo Bayi’si oldu.👥
  • İş ortaklarımızın sayısı 45’e ulaştı.✍🏻
  • Türkiye’nin pek çok ilinde 20’den fazla etkinlikte bulunduk.📍

Sopyo’yu kullanan firma sayısı son sürat artmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl, Sopyo’nun gelişim ivmesini hızla artırdığı bir yıl oldu. Sopyo’yu kullanan firma sayısı 18.000’i aşarken, paketlerini yenileyen firma sayısı da önemli oranda arttı. Bugün, e-ticaret entegrasyon firması arayan bir firmanın karşılaşacağı ilk markalardan biri olarak Sopyo, pazar payını hızla artırmaya devam ediyor.

2022 yılında Sopyo’da hangi entegrasyonlar yayınlandı?

Pazaryeri Entegrasyonu: 2022 Ocak ayında Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçek Sepeti, PttAVM, Akakçe entegrasyonları bulunurken, 2022 yılı içerisinde Pazarama ve Amazon Türkiye entegrasyonları da yayına alındı.

E-Ticaret Entegrasyonu: 2022 Ocak ayında Ideasoft, Ticimax, Shopify, Opencart, Woocommerce entegrasyonları bulunurken, 2022 yılı içerisinde Wix ve Kolay Sipariş entegrasyonları da yayına alındı.

Muhasebe Entegrasyonu: 2022 Ocak ayında Paraşüt, Bizim Hesap, Sysmond entegrasyonları bulunurken, 2022 yılı içerisinde Logo Tiger 3, Logo Go 3 ve Kursoft entegrasyonları da yayına alındı.

Kargo Entegrasyonu: 2022 Ocak ayında Aras, Mng, Yurtiçi ve Sürat Kargo entegrasyonları bulunurken, 2022 yılı içerisinde fulfillment hizmeti sağlayan Oplog entegrasyonu da yayına alındı.

E-Fatura Entegrasyonu: 2022 Ocak ayında Trendyol E-Faturam bulunurken, 2022 yılı içerisinde Turkcell E-Faturam ve GİB E-Arşiv Portal entegrasyonları da yayına alındı.

XML Entegrasyonu: 2022 yılında uyumlu XML Tedarikçi sayımız 41’e ulaştı. Sopyo ile uyumlu XML Kaynaklarını incelemek için tıklayın.

Kolay e-ticaret mottomuzu 70 yeni özellikle taçlandırdık.

Sopyo’nun en temel mottosu e-ticareti herkes için kolaylaştırmaktır. Bu misyonu kendimize her zaman pusula bilip yeni gelişmelerimize 2022’de de son sürat devam ettik ve zaten kolay olan paneli daha da kolaylaştıracak toplam 70 adet yeni özellik geliştirdik. Bugün değerli kullanıcılarımız Sopyo panelinde bulunan 40’dan fazla toplu işlem ile tüm e-ticaret süreçlerini hızlandırmaktadır.

Sopyo’nun yazılı kaynaklarındaki gelişmeler nasıldı?

sopyo.com üzerinde bulunan yazılı kaynaklar genişledi:

Değerli kullanıcılarımız ve okuyucularımız için özenle hazırlanan yazılı kaynaklara Sopyo’nun web sitesi üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilir, sosyal medya hesaplarını takip ederek de paylaşıldığı gibi daha hızlı görüntüleyebilirsiniz.

Instagram

Facebook

Twitter

LinkedIn

Bizim için oldukça önemli bir gelişmeydi: Sopyo Bayilik Sistemi açıldı.

Sopyo kendi iç ekosisteminde büyümeye devam ederken, güvenebileceğimiz satış ortaklarımızla birlikte çok daha güzel başarılara imza atacağımıza olan inancımız, Bayilik Sistemimizi profesyonel bir platforma dönüştürme konusunda bizi cesaretlendirdi. #BeraberKazanalım mottosuyla başladığımız ve tüm detayları düşünerek satış ortaklarımıza özel oluşturduğumuz Bayi Platformumuz Eylül 2022 itibariyle faaliyete geçti. Faaliyete geçtiği günden bu yana, hızla büyümeye ve Türkiye’nin her ilinden satış ortağı kazanmaya devam etmekteyiz.

Türkiye’ye e-ticaret anlatmaya devam ediyoruz.

2022, Antalya’dan İzmir’e, Kayseri’den Düzce’ye, İstanbul’dan Bursa’ya pek çok etkinliğin gerek sponsorlu gerek katılımcı olarak içinde bulunup e-ticaret anlattık. 2023 yılında da bu takvimdeki hareketliliğin devam edeceğinin haberini şimdiden verebiliriz. 🙂

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

Bu resim için metin sağlanmadı

50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.

Gelişmiş XML Entegrasyonu ile dropshippingin tadını çıkarın.

Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.

Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.

Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.

E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.

Total
0
Shares