fbpx
🗓️ Sopyo 2024 Global E-Ticaret Takvimi yayınlandı. Hemen İncele... 📣

Sopyo Haftalık E-Ticaret Bülteni (19-26 Şubat)

PAZARYERLERİ İLE İLGİLİ BAŞLIKLAR

Hepsiburada’da 4 yılda 1 gelen şubat indirimleri başladı.

Hepsiburada, 19-25 Şubat tarihlerinde düzenlediği “4 yılda 1 gelen Şubat indirimleri” kampanyasıyla müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor. Yapılan açıklamaya göre “Peşin fiyatına 3 ay ertele, 6 taksitle öde” fırsatıyla yüzlerce marka ve milyonlarca ürünü kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Şubat ayına özel olarak hazırlanan Hepsiburada kampanyasında, La Roche Posay, Bioderma, L’Oréal, Camper ve Prada gibi birçok markada büyük indirimler mevcut. Aynı zamanda, moda kategorisinde Columbia, Adidas, Defacto ve Nike gibi önde gelen markaların yanı sıra ev-yaşam kategorisinde English Home, Bella Maison ve Fissler gibi sevilen markaların ürünleri de cazip fiyatlarla sunuluyor. Teknoloji kategorisinde ise Monster ve iPhone gibi markaların ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar müşterileri bekliyor.

Kaynak: Finans Gündem

Amazon Türkiye, Tuzla Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörü işe alıyor.

Amazon, faaliyet gösterdiği ülkelerde yıllardır yerel kalkınmaya katkıda bulunarak istihdam olanakları ve ekonomik fırsatlar yaratıyor. Bunun son örneği, 2022 yılının sonlarında İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Türkiye’deki ilk Amazon Lojistik Merkezi oldu. Yeni işe alımlarla büyümeye devam eden Tuzla’daki Lojistik Merkezi için 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.

Amazon Türkiye Lojistik Merkezi mühendislik, insan kaynakları, muhasebe, bilgi işlem (BT) ve iş sağlığı ve güvenliği alanlarındaki roller ve ürünlerin kabulü ve depolanması ile müşterilerin siparişlerinin seçilip paketlenmesinden sorumlu ekipleri de kapsayan pek çok farklı rol aracılığıyla istihdam olanakları sunuyor. Çalışanlar Amazon.com.tr’de geçerli çalışan indirimlerinin, ek sağlık, hayat ve kaza sigortasının, genişletilmiş ebeveynlik izninin, eğitim ve kariyer fırsatlarının da dâhil olduğu kapsamlı yan haklar ve rekabetçi maaşlar ile modern, güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamına katılıyor. Ayrıca çalışanlar ücretsiz yemek, sıcak içecek ve İstanbul’un Anadolu yakasında belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşımdan yararlanabiliyor.

Siparişlerin toplanması, paketlenmesi ve müşterilere gönderilmesine yardımcı olmak için Amazon Türkiye ekibine katılmak isteyenler, buradaki resmi iş ilanına başvurabiliyor. Uygun adaylar Amazon çağrı merkezi temsilcileri tarafından aranıyor ve mülakatlara davet ediliyor.

Kaynak: teknotalk

E-TİCARET İLE İLGİLİ BAŞLIKLAR

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 için geri sayım başladı.

4 – 5 Nisan 2024 tarihinde Arena Sofia’da gerçekleşecek olan ve Balkanlar ile Orta Avrupa’dan 15’ten fazla ülkedeki e-ticaret öncülerini bir araya getirmeye hazırlanan Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024) için geri sayım başladı! Nikola Ilchev tarafından organize edilen zirve küresel e-ticaret ekosistemini Arena Sofia‘da buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 15’ten fazla ülkeden 530’un üzerinde katılımcının ziyaret ettiği Balkan e-Ticaret Zirvesi 2023‘te e-ticaret odağında bilgi ve deneyim paylaşımın yanı sıra network ve iş birlikleri de gerçekleştirildi. 

Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024‘te; Bilgilendirici Ve Pratik Konuşmalar, 150’den Fazla Standın Olduğu Fuar Alanı, Canlı Müzik Eşliğinde Network Partisi, Uluslararası E-Ticaret Girişimcileriyle Tanışma Ve İş Birliği Fırsatı, E-Ticaret Alanındaki Küresel İsimlerle Networking olmak üzere katılımcıları birçok seçenek bekliyor. Arena Sofya‘daki zirve, 4 Nisan 2024‘te saat 08:00 ile 17:30 arasında gün boyu devam edecek. Zirvenin ikinci günü olan 5 Nisan 2024‘te ise 09:00 ile 18:00 arasında uzman isimlerin konuşmaları, ekosistem paydaşlarının yer aldığı paneller ve network molalarıyla yine gün boyu devam edecek.

Zirve programını detaylı incelemek için buraya tıklamanız yeterli. Seyahat ve konaklama ile ilgili alternatifler içinse buradan bilgi alabilirsiniz. Küresel markaların sponsor, partner, paydaş ve destekçi olarak konumlandığı Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 (Balkan E-Commerce Summit 2024)‘ün resmi medya partneri Branding Türkiye oldu.

Kaynak: teknotalk

KoçSistem’in e-dönüşüm yazılımları ve telif hakları, Logo Yazılım tarafından satın alınıyor.

9 Şubat’ta KAP’ta çıkan bildiri ile KoçSistem’in e-dönüşüm hizmetleri alanında sahip olduğu yazılım kaynak kodlarının ve telif haklarının Logo Yazılım’a devredileceğinin sinyallerini almıştık. Paylaşılanlara göre söz konusu işlem, Rekabet Kurulu’nun koşulsuz izninin alınması sonrasında gerçekleşecekti. Bugün ise Rekabet Kurumu’ndan gerekli izinler çıktı.

Buna göre KoçSistem’in sahip olduğu e-Arşiv, e-Fatura, e-İrsaliye, e-Defter, e-Defter Saklama ve e-SMM çözümleri ve bu çözümlerin telif hakları artık Logo Yazılım’a ait olacak. Söz konusu anlaşmanın mali detayları belli olmasa da Logo Yazılım, “Bu işlemin eLogo eServis platformumuzun çözüm portföyüne ilave bir e-çözüm eklemesi ve mevcut müşteri portföyüne katkı sağlama potansiyeliyle Şirketimiz’e stratejik ve finansal fayda sağlaması hedeflenmiştir.” ifadesini kullandı. 

Kaynak: Webrazzi

E-ticaret sektöründe gerçekleşen gelişmelerden haberdar olmak için e-bültenimizi takipte kalın. 🙂

Sopyo ile kolayca yönetin, hızla büyütün!

  • 50’den fazla entegrasyon ile daha fazla satış yapın.
  • Gelişmiş XML Entegrasyonu ile dropshippingin tadını çıkarın.
  • Kargo Entegrasyonları ile siparişlerinizin kargo süreçlerini hızlıca yönetin.
  • Muhasebe Entegrasyonları ile satış kanallarınızdan gelen siparişler Muhasebe/ERP yazılımınıza otomatik aktarılsın.
  • Otomatik Stok Senkronizasyonu ile tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.
  • E-fatura & E-arşiv Entegrasyonu ile siparişlerinizin e-fatura süreçlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirin.
Total
0
Shares